четверг, 18 февраля 2016 г.

SOS!!! ПРЯМО ЗАРАЗ ТРОЩАТЬ ОБ'ЄКТ КУЛЬТУРНОЇ СПАДЩИНИ (пам'ятка по вул. Хмельницького, 12-14)

SOS!!! ПРЯМО ЗАРАЗ ТРОЩАТЬ ОБ'ЄКТ КУЛЬТУРНОЇ СПАДЩИНИ (пам'ятка по вул. Хмельницького, 12-14)

!!! АЛЯРМ!!!
Міліція-поліція знов допомагає злочинцям незаконно виселяти мешканців квартир за адресою — Богдана Хмельницького 12-14, де був офіс дитячо-юнацького товариства Січ.

Люстрація: БЕСПРЕДЕЛ: Варта Києва: http://divannaya-sotnya.com.ua Олена Єскіна добавила 3 новых фото — с Катериной Смирновой и еще 5. 21 мин ·  SOS! До уваги киян та ЗМІ!  ЗАРАЗ ТРОЩАТЬ ОБ'ЄКТ КУЛЬТУРНОЇ СПАДЩИНИ (пам'ятка по вул. Хмельницького, 12-14) Будемо вдячні за допомогу Зараз з Катерина Смирнова знаходжуся біля історичної будівлі-пам'ятки на вулиці Б.Хмельницького, 12-14. Знов представники фіктивно створеного ОСББ трощать стіни. Зрозуміло, що жодних погоджень на проведення ремонтних робіт від органів культурної спадщини немає, унікальна будівля знаходиться в аварійному стані і хтось дуже хоче, щоб вона впала. Поряд розташована пам'ятка під N 10, яка нещодавно була підпалена. УВАГА! На розгляді земельної комісії Київради знаходиться подання фіктивного ОСББ (якому нещодавно місто протиправно передало на баланс цю будівлю) щодо виділення земельної ділянки для обслуговування та БУДІВНИЦТВА! Результати роботи правоохоронних органів, у т.ч. нової поліції по зазначеним об'єктам відсутні. Кримінальні справи, у т.ч. за фактом нищення об'єкту культурної спадщини були порушені, ще коли викликала міліцію під час своєї депутатської каденції. В черговий раз викликали нову поліцію, яка приїхала через 1.5 години та швидко "розчинилася", залишив злочинців руйнувати стіни. Чекаємо на представників управління культурної спадщини, які вже, певно, колекціонують складені ними акти за фактом нищення об'єкту культурної спадщини. Дякуючи Dmitriy Belotserkovets, наприкінці минулого року було знесено протиправно встановлений паркан. Але нещасну будівлю продовжують руйнувати. Лише великий суспільний резонанс може врятувати цю унікальну пам'ятку у центрі міста
Лжеполіцаї на службі в олігахархів кришуюють титушок, що вломились в помешкання у вікна в масках, напшикали людей і викинули разом з речами на вулицю, без жодного папірця почали руйнування захоплених квартир в історичній будівлі. Ця будівля є діючую пам'яткою архітектури. На земельній комісії у грудні вже була спроба отримати дозвіл на будівництво саме на цій ділянці!!! Так як земельна комісія працює виключно на олігархів-забудовників то маємо в небезпечній черзі на знищення ще одну пам'ятку старого міста

Керує титушками та «чесною» поліцією Ірина Бойко. На місці подій акивісти Київського Віча Катерина Смирнова, Олена Єскіна, Вадим Торопов

Олена Єскіна добавила 3 новых фото — с Катериной Смирновой и еще 5.
21 мин ·
SOS! До уваги киян та ЗМІ!
ЗАРАЗ ТРОЩАТЬ ОБ'ЄКТ КУЛЬТУРНОЇ СПАДЩИНИ (пам'ятка по вул. Хмельницького, 12-14)
Будемо вдячні за допомогу
Зараз з Катерина Смирнова знаходжуся біля історичної будівлі-пам'ятки на вулиці Б.Хмельницького, 12-14. Знов представники фіктивно створеного ОСББ трощать стіни. Зрозуміло, що жодних погоджень на проведення ремонтних робіт від органів культурної спадщини немає, унікальна будівля знаходиться в аварійному стані і хтось дуже хоче, щоб вона впала. Поряд розташована пам'ятка під N 10, яка нещодавно була підпалена.
УВАГА! На розгляді земельної комісії Київради знаходиться подання фіктивного ОСББ (якому нещодавно місто протиправно передало на баланс цю будівлю) щодо виділення земельної ділянки для обслуговування та БУДІВНИЦТВА!
Результати роботи правоохоронних органів, у т.ч. нової поліції по зазначеним об'єктам відсутні. Кримінальні справи, у т.ч. за фактом нищення об'єкту культурної спадщини були порушені, ще коли викликала міліцію під час своєї депутатської каденції.
В черговий раз викликали нову поліцію, яка приїхала через 1.5 години та швидко «розчинилася», залишив злочинців руйнувати стіни. Чекаємо на представників управління культурної спадщини, які вже, певно, колекціонують складені ними акти за фактом нищення об'єкту культурної спадщини.
Дякуючи Dmitriy Belotserkovets, наприкінці минулого року було знесено протиправно встановлений паркан. Але нещасну будівлю продовжують руйнувати.
Лише великий суспільний резонанс може врятувати цю унікальну пам'ятку у центрі міста

т.0675045949 — Катерина Смирнова

Комментариев нет:

Отправить комментарий