понедельник, 6 июня 2016 г.

Сьогодні - масштабна акція «Мафія-STOP»



Земельна мафія у небачених раніше масштабах активізувала свою діяльність у Київській області. Тільки за останні два роки було «розпиляно» понад 1700 га цінної київської землі, яку чиновники-корупціонери продовжують передавати забудовникам. Ті, в свою чергу, розгорнули гігантське хаотичне будівництво низькоякісних багатоповерхових будинків, спровокувавши соціальну та екологічну катастрофу в області.

За масовим розкраданням землі стоять конкретні люди – депутат Костянтин Бондарєв, який де-факто є «наглядачем» по всій Київській області, а також його колишня екс-помічниця Ганна Старикова, яку зробили головою обласної ради. Ці люди створили корупційний механізм гігантських розмірів, за допомогою якого масово відчужується земля та передається «правильним» забудовникам. До масштабних схем залучені практично всі чиновницькі структури у регіоні – суди, прокуратура, органи МВС, обласні, районні та селищні депутати, чиновники різних відомств, що займаються землевідведенням та видають різні дозвільні документи.

Громадський рух «Годі!» проводить масштабне розслідування причетності Бондарєва, Старикової та десятків інших корупціонерів до масового розкрадання землі й нанесення громаді області та державі масштабного економічного та екологічного збитку.

7 червня біля будівлі Київської обласної ради (вул. Лесі Українки, 1) об 11.00 розпочнеться акція «Мафія-STOP», із закликом розпочати кримінальне розслідування проти головних земельних корупціонерів області – Бондарєва та Старикової. Громадський рух «Годі!» просить підтримки у журналістів, громадських діячів та всіх небайдужих громадян, яким відверто набридло земельне беззаконня в області.

Ми не лише хочемо змін. Ми вимагаємо суворого покарання земельних бандитів і злодіїв!

Комментариев нет:

Отправить комментарий